Nieuws

Zomerinfo Centrum Panningen

Terwijl ik deze brief aan het schrijven ben realiseer ik me dat er ook nog sneeuw is aangekondigd voor vandaag en morgen. Wat heerlijk om dan toch al vooruit te kijken naar een geweldige en mooie zomer. De uitgave van de zomerinfo 2021 zeer goed ontvangen op alle campings en vakantieparken. Dit jaar gaan we dan ook weer een start maken met het promoten van ons zomerprogramma en zullen we onze toeristen verrassen met al het moois wat de Gemeente Peel en Maas allemaal te bieden heeft. In juni verschijnt de NEGENTIENDE editie van dit kleurrijke magazine. Een uitgave van de Stichting Centrum Management Panningen in samenwerking met DTP Graphic Products, Toeristisch Platform Peel en Maas en de Retail Management Peel en Maas.

Deze uitgave – totale oplage ongeveer 32.000 stuks – zal op 23 en 24 juni 2022 huis aan huis bezorgd worden in de Gemeente Peel en Maas. Ook zal de Zomerinfo op meer dan 30 campings/vakantieparken etc. in de regio worden uitgereikt aan elke vakantievierder bij aankomst op zijn/haar vakantiebestemming.

Binnenkort zal de acquisitie starten met het werven van adverteerders.

Zomerinfo was de afgelopen jaren, mede door het vertrouwen van vele adverteerders, een groot succes. Wanneer u interesse heeft in adverteren, dan kunt u hiervoor contact opnemen met DTP Graphic Products, Tel. 077- 306 00 36, email: info@dtp-group.nl. Zij informeren u graag over de verdere mogelijkheden. Vanaf de eerste week van april start DTP Graphic Products met de acquisitie en nemen zij contact met u op.

Wij hopen op veel deelname zodat wij deze uitgave kunnen realiseren.

Met vriendelijke groet,
Jan Bouten
Centrummanager Panningen