Activiteiten

Ledenuitstapje 12 september 2022

Op maandag 12 september zijn we weer een dag op pad geweest. Helaas met een aantal afmeldingen last minute, maar we waren toch met een leuke groep bij elkaar.

Met de bus vertrokken we ‘s morgens naar Buggenum naar Home of Hero’s. Na het ontvangst van Bas Keltjens met koffie en vlaai en een korte uitleg, is de groep in tweeën gesplitst. Een groep ging een toertocht maken in de zon met E-Choppers en de andere groep ging naar Neer om daar een rondleiding te volgen bij de Lindenboom Bierbrouwerij en natuurlijk ook biertjes te proeven.

Rond het middaguur hebben we samen heerlijk belegde broodjes gegeten en zijn de twee groepen geswitched. Rond een uur of vier hebben we nog een rondleiding gehad over de stormbaan en de escaperooms van Home of Hero’s. Daarna was er tijd om even samen te borrelen en kwam als verrassing nog de goochelaar Brandon Smeets. Wat een leuke verrassing was dat, en de goocheltrucs…. hè…hoe dan????

Aan het einde van de middag zijn we met de bus weer terug gebracht naar Panningen en hebben we het ‘Belaef E11f’ menu mogen genieten bij restaurant en tevens genomineerde van de Ondernemersprijs Peel en Maas E11f. We hebben tussen de gangen door weer wat met plaatsen kunnen schuiven. Kortom, daar waar de ondernemers ook voor komen namelijk ‘elkaar leren kennen’ is zo weer goed gelukt.