Nieuws

Uitnodiging 23-2-21 webinar “Future Proof ondernemen in de Retail- en Horecasector”

DATUM: 23 februari 2021
TIJDSTIP: 19.30 tot +/- 20.45 uur
LOCATIE: Online webinar

Lege winkelstraten, verlaten terrassen, personeel dat niks te doen heeft, enorme omzetverliezen. De harde realiteit van deze Coronacrisis. Tot zeker 9 februari 2021 moeten bijna alle ondernemers uit de Retail- en Horecasector hun deuren sluiten/gesloten houden. Hoe gaat u hiermee om en hoe ziet uw businessmodel eruit voor de toekomst?

Webinar “Future Proof Ondernemen in de Retail- en Horecasector”
In een partnership van Stadsregio Parkstad Limburg, het Retail Innovation Center Roermond (RIC Roermond) en de Limburgse Rabobanken hebben we de handen ineen geslagen en organiseren we speciaal voor u op dinsdag 23 februari 2021 het webinar “Future Proof Ondernemen in de Retail- en Horecasector”. In deze interactieve, live sessie benoemen we de trends en ontwikkelingen in de Retail en Horeca. We kijken samen met u hoe u als ondernemer op deze ontwikkelingen kunt inspelen, waarbij Corona, digitalisering en veranderend consumentengedrag centraal staan. Kennis en informatie die u in de komende periode kan helpen bij het toekomstbestendig maken van uw onderneming.

Programma

  • 19.30 uur: opening.
  • 19.35 uur: keynote sprekers Frank Quix (retailmarketeer) en Olaf Zwijnenburg (Rabobank sectorspecialist Retail, Wholesale & Horeca) over de trends en ontwikkelingen in het digitale tijdperk voor, tijdens en na Corona.
  • 20.30 uur: introductie MKB Datalab Limburg en de mogelijke vervolgstappen voor uw onderneming.
  • circa 20.45 uur: verwachte eindtijd webinar.

Gedurende het programma is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen (live en via de chatfunctie).
Aanmelden
Getriggerd door het onderwerp en het programma? Schrijf u hier in en geef uw onderneming in 2021 een extra boost!

Met vriendelijke groet,
ook mede namens de Limburgse Rabobanken en Stadsregio Parkstad Limburg

Marianne Driessen,
Namens RIC Limburg