Nieuws

Uitnodiging training Straight-Line Leadership door Anke Briels

Binnenkort wil Anke Briels, één van de weinige Straight-Line coaches van Europa, ons kennis laten maken met Straight-Line Leadership. Straight-Line Coaches werken met ondernemers en CEO’s die uitzonderlijke resultaten willen behalen in een korte tijd. Tijdens de training laat Anke je ervaren hoe je heel effectief kunt zijn in het creëren van resultaat en hoe je optimaal effectief kunt worden in het oplossen van uitdagingen.

Deze training is geschikt voor ondernemers en c-level executieves (economische beslissers) die heel bewust kiezen voor continue groei in hun persoonlijk en zakelijke leven en voor bijzonder gedreven personen, die aan het roer staan van een MKB onderneming.

Het is een 2-delige training (2 keer 90 minuten) die in het teken staan van hoe je Straight-Line Leadership implementeert in je bedrijf en leven. Dit is niet zomaar een training met informatie. Dit gaat veel dieper en wordt als bijzonder waardevol ervaren en mensen genereren direct meetbaar resultaat tussen sessie 1 en 2.

De essentie van de training is gebaseerd op 3 pijlers:

  1. Het verhogen van je persoonlijke effectiviteit.
  2. Het efficiënter oplossen van problemen en uitdagingen.
  3. In minder tijd meer weten te genereren.

Straight-Line Leadership wordt wereldwijd gezien als de meest praktische methode om uitdagingen op te lossen, om je maximale potentie te benutten en direct resultaat te creëren, in zowel je persoonlijke als zakelijke leven. Steeds meer gerenommeerde bedrijven kiezen er bewust voor om Straight-Line Leadership in hun bedrijven toe te passen. Zo ook: VDL Groep, Hema, Alfa Brouwerij, BMW en Jumbo, om er maar een paar te noemen.

Onderstaand ook de link waar je geheel vrijblijvend de eerste 5 hoofdstukken van het boek Straight-Line Leadership, waar heel Anke’s werk op is gebaseerd, kunt downloaden. Het is haar verzoek om deze te lezen voorafgaand aan de training (kost +/- 20 min). https://www.straightlinebusinessschool.nl/straight-line-leadership-nl/

Praktische informatie:

Datum:            Dinsdag 15+22 oktober 2019
Tijd:                 20.00 tot 21.30 uur
Locatie:           Panningen, adres volgt z.s.m.

Investering: jouw waardevolle tijd.

Aanmelden is noodzakelijk en kan enkel via de link: https://www.straightlineleadership.eu/training/anke-15-22-oktober-panningen/