Nieuws

Promotiekrant Panningen, voorjaar 2020

Na een regenachtige maar toch ook zachte winter is het inmiddels weer februari. De tijd gaat razendsnel en alle voorjaarsactiviteiten en evenementen staal al weer in de startblokken. Ook in Panningen-centrum vieren we het voorjaar en zomer met een aantal leuke spraakmakende evenementen. Denk aan de Paas- en Pinkstermarkt, Koningsdag, Kepèlla Cultura en nog veel meer.

We willen er alles aan doen ons prachtige centrum en haar omgeving met de vele activiteiten weer te promoten bij onze eigen inwoners, maar ook bij de inwoners van onze buurtgemeenten. Tijd dus voor de Promotiekrant Panningen voorjaar 2020 die we uitgegeven in samenwerking met DTP Graphic Products.

De promotiekrant kent een oplage van maar liefst 42.000 exemplaren en wordt in de gehele regio op 28 en 29 maart 2020 huis aan huis verspreid. Het verspreidingsgebied vindt u in de bijgevoegde info van DTP Graphic Products. Binnenkort start DTP Graphic Products met de acquisitie voor de promotiekrant.

Wilt u verzekerd zijn van een goede plaats in deze krant? Reserveer dan nu al uw advertentieruimte en neem contact op met DTP Graphic Products: info@dtp-group.nl of tel: 077- 306 00 36.

Advertenties en advertorials graag uiterlijk 5 maart a.s. inleveren bij DTP Graphic Products.

Met vriendelijke groet,
Centrum Management Panningen
Jan Bouten, centrummanager