Activiteiten

Ledenuitstapje 12 september 2016

Op maandag 12 september zijn we weer een hele dag met een leuke groep ondernemers op pad geweest. Na een heerlijk ontbijt, verzorgd door Harald van Beek, bij de Jumbo in Panningen, zijn we met de bus vertrokken naar een van de distributiecentra van Jumbo in Veghel.

Hallo Jumbo: Wat een grote en mooie locatie! Vrachtwagens reden af en aan. Heftrucks kwamen je links en rechts voorbij, een hal vol embalage wat verwerkt moet worden… zoveel was er te zien waar je normaal in de supermarkt helemaal niet over na denkt. Een leuke, mooie, indrukwekkende en informatieve rondleiding.

Daarna zijn we naar het centrum van Veghel gegaan om te lunchen bij Brownies & Downies. Het zonnetje werkte mooi mee, waardoor we met z’n allen op het terras konden gaan zitten. De lunch was goed verzorgd en alle medewerkers hadden goed hun best gedaan.

Op naar Tilburg: Naar de Schrobbelèr! Eerst even een paar varantjes proeven in de gezellige bar, en daarna de fabriek door en het laboratorium in. Dat Schrobbelèr bestaat uit maar lieft 43 verschillende kruiden, heeft niets te maken met het drankje Licor 43… We mochten aangeven welke Schrobbelèr variant onze voorkeur had, we mochten zelf een paar mooie feestnummers uitzoeken en het was er bere gezellig.

De stemming zat er al aardig in onderweg naar het centrum van Tilburg. Op naar een terrasje in de zon, of even een paar winkels in. Daarna met z’n allen op naar Zusje om daar zelf heerlijke tapas-gerechten uit te kiezen. Er werd nog een keer van tafel gewisseld… kortom. We denken wel dat iedereen met iedereen heeft gesproken!

Wat een gezellige dag! Misschien toch nog te vroeg naar huis??? 😉