Nieuws

Hiltho 2023

Beste ondernemer,

Ik nodig u graag uit om deel te nemen aan de HILTHO 2023, de grootste paviljoenbeurs van Nederland! Van 6 tot en met 11 oktober presenteren bedrijven en organisaties zich aan duizenden bezoekers in Horst. Deze beurs is de ideale gelegenheid om uw bedrijf te laten zien aan een breed publiek en om kennis te maken met andere bedrijven en organisaties.

Wat is de HILTHO?
De HILTHO is Nederlands grootste paviljoenbeurs en vindt één keer per vier jaar plaats in Horst. Voor het evenement wordt een speciaal paviljoenencomplex gebouwd met ruimte voor honderden deelnemers binnen de thema’s:
• Wonen & interieur
• Tuin & Buitenleven
• Vakantie & Vrije Tijd
• Gezonde leefstijl.

De HILTHO is een feest van regionaal ondernemerschap, waarbij onze eigen ondernemers laten zien wat ze allemaal te bieden hebben. Met diverse thema’s, muziek en presentaties belooft het weer een prachtig evenement te worden.

Calculeer je stand eenvoudig en vrijblijvend. Als uw bedrijf past binnen een van onze thema’s, dan nodig ik u van harte uit om uw bedrijf te presenteren aan onze bezoekers en te ontdekken wat andere bedrijven voor u kunnen betekenen. Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan via www.hiltho.nl/calculator.

Ik kijk ernaar uit om u te verwelkomen op de HILTHO 2023!

Met vriendelijke groet,
Han Geurts
Organisator HILTHO 2023
06-12506420
han@hiltho.nl